woensdag 17 juli 2019

Publicaties van het Samenwerkingsverband Waterland digitaal

Alle publicaties van Samenwerkingsverband Waterland (SVW) zijn nu digitaal beschikbaar. Het zijn publicaties met titels die ook voor Hydrotheek lezers interessant kunnen zijn, zoals Het SVW is een stichting die sinds 1983 actief is in Waterland en bestaat uit een groep boeren (Werkgroep Jonge Boeren Waterland), CLM en een groep natuurbeschermers. Vanaf die periode is het SVW actief geweest in onderzoek naar natuur(beheer) en landschap in Waterland. Vooral rond weidevogelbescherming, SVW heeft de vrijwillige weidevogelbescherming in Waterland opgezet, heeft het SVW veel onderzoek gedaan.

U kunt via deze link alle publicaties van SVW in Groenekennis bekijken.

Op verzoek van Samenwerkingsverband Waterland zijn de SVW publicaties door WUR Library gescand. In ruil hiervoor mogen de SVW publicaties ook via de Hydrotheek en Groenekennis beschikbaar gesteld worden.

Via dit voorbeeld ziet u dat de Hydrotheek u kan ondersteunen bij het digitaliseren en het duurzaam opslaan van uw publicaties. Heeft u digitale publicaties? Lever ze aan en de Hydrotheek zorgt voor opslag en vindbaarheid in de Hydrotheek.

Wilt u uw rapporten laten digitaliseren? De Hydrotheek verzorgt de logistieke handling van het scannen en zorgt voor opslag en opname in de Hydrotheek. Voorwaarde in beide gevallen is dat ze binnen de scope van de Hydrotheek vallen.

Geen opmerkingen: