donderdag 26 november 2009

Trilogie ‘Leren van | Presteren met | Inspireren tot innoveren in de delta’

Het Netwerk Deltatechnologie heeft samen met het NWP en Deltares de trilogie en bijbehorende DVD gerealiseerd. De drie boekjes vormen samen een geheel. Deltares voelt zich uitgedaagd om deze opgaven in concrete acties in het hier-en-nu te vertalen.

In het eerste boekje 'Leren van innoveren in de delta' staan de lessen en succesfactoren van innovatieprojecten-in-de-praktijk centraal.

Het tweede boekje 'Presteren met innoveren in de delta'(Koers) is een pamflet van het Netwerk Deltatechnologie, waarin de sector aangeeft wat –wat de sector betreft- de innovatieagenda is voor de korte termijn en hoe sommige belemmeringen uit het eerste boekje en uitdagingen uit het derde boekje al op korte termijn zullen worden opgepakt binnen het Netwerk.

In het derde boekje 'Inspireren tot innoveren in de delta' zetten 13 boegbeelden onze maatschappelijke uitdagingen en hun implicaties voor innovatie op het gebied van water en delta op een rij. Deze uitdagingen gelden niet alleen voor het Netwerk Deltatechnologie, maar ook voor andere sectoren, partners en partijen.

Meer lezen? Klik op details | 'Leren van' | 'Presteren met' | 'Inspireren tot'.

Geen opmerkingen: