woensdag 18 februari 2009

RSS

Naast de maandelijke nieuwsbrief en de wekelijkse attendering -beiden per email- biedt de Hydrotheek ook informatie over nieuwe publicaties aan via RSS. Door één of meer van de aangeboden RSS-feeds op te nemen in uw RSS-lezer bent u onmiddelijk op de hoogte van wijzigingen in de voor u interessante publicaties. U hoeft dus niet meer zelf regelmatig de Hydrotheek te bezoeken om te kijken of er nieuwe publicaties beschikbaar zijn. Dat werk neemt uw RSS-lezer van u over. Via de RSS-lezer kunt u vervolgens eenvoudig doorklikken naar de website om de hele publicatie te lezen. De aanwezigheid van een RSS-feed op een pagina wordt aangegeven met het oranje icoontje dat hierboven te zien is.

RSS-feeds
Hieronder een lijst met alle Hydrotheek RSS-feeds. We hebben twee algemene RSS-feeds en daarnaast RSS-feeds per STOWA thema. Als u bijvoorbeeld alleen in het STOWA thema Afvalwatersysteem geïnteresseerd bent, neemt u alleen die feed op in uw RSS-lezer. Kopieer de URL en voeg deze toe aan uw RSS-lezer.
Algemeen
Hydrotheek actueel
Alle aanwinsten in de Hydrotheek
Per STOWA thema
Watersysteem
Waterweren
Afvalwatersysteem
Waterketen
De RSS-feeds zijn in de Hydrotheek terug te vinden in de rechterkolom onder Abonnementen.

Syndicatie
Heeft u een eigen website en wilt u de updates van de Hydrotheek daarop weergeven, dan is dat, mits voorzien van een duidelijke bronvermelding, toegestaan. In een volgende nieuwsbrief komt dit uitgebreid aan de orde.

Klik hier voor meer info over RSS.

Geen opmerkingen: