donderdag 26 oktober 2017

Veel rapporten Zoetwater ecologie online

Onlangs is het werk afgerond voor het digitaliseren en opnemen van ruim 500 rapporten afkomstig uit het archief van het voormalig team Zoetwater ecologie van Wageningen Environmental Research (Alterra). Met deze actie zijn veel rapporten met interessante en unieke gegevens online beschikbaar gekomen. Ze omvatten hydrobiologie, waterkwaliteit en waterbeheer in Nederland. Ze zijn allen opgenomen in de Hydrotheek en te bekijken via de zoekvraag 'Archief van het voormalig team Zoetwater ecologie, Wageningen Environmental Research (Alterra)'.

Via dit archief ziet u dat de Hydrotheek u kan ondersteunen in het duurzaam opslaan van water gerelateerde publicaties met een goede vindbaarheid en verspreiding.

Heeft u digitale publicaties? U wordt van harte uitgenodigd uw publicaties op te sturen. Lever ze aan en we zorgen voor opslag en vindbaarheid in de Hydrotheek. Zo komen ze onder de aandacht van collega's/vakgenoten. Voorwaarde is dat ze binnen de scope van de Hydrotheek vallen. Informatie hoe u publicaties kunt aan te leveren staat in de rechterkolom op de hydrotheek.nl.

Geen opmerkingen: