donderdag 15 oktober 2015

Zoekt u een handige manier om uw vakliteratuur bij te houden?

Facebook logo. http//www.facebook.com/hydrotheek

Dat kan nu ook met de Facebook pagina van de Hydrotheek. Like deze pagina en de Hydrotheek berichten komen vanzelf in uw tijdlijn.

Andere manieren waarop u op de hoogte kunt blijven via de Hydrotheek zijn:

  • een wekelijks e-mail attendering. U ontvangt eens per week een overzicht van nieuw aan de Hydrotheek toegevoegde publicaties. Klik hier voor een voorbeeld attendering. U kunt hier een e-mail abonnement nemen.
  • de maandelijks nieuwsbrief. Deze gratis e-mail nieuwsbrief bevat nieuws, bijzondere publicaties in de rubriek 'Waterjuweeltjes', de Top 3 en overzichten van recent toegevoegde publicaties, per STOWA-onderzoeksthema. De nieuwsbrief komt ongeveer tien keer per jaar uit. Klik hier om de laatste nieuwsbrief te bekijken. U kunt zich hier aanmelden.
  • een RSS feed. U ontvangt de nieuw toegevoegde publicaties in uw feed-reader (waarbij u zelf de frequentie bepaalt). Klik hier voor de RSS feed op alle aanwinsten. Op www.hydrotheek.nl staan meer RSS feeds.
  • de Hydrotheek op Twitter. Wanneer u de Hydrotheek op twitter volgt dan word u via de tweets geinformeerd over de nieuwste waterjuweeltjes.

Geen opmerkingen: